3 stilingi deriniai elegantiškam rudeniui

3 stilingi deriniai elegantiškam rudeniui

Įkvėpimas, ateinantis kartu su rudeniu

Pripažinkime, rugsėjis mums atnešė žymiai daugiau šviesos ir šilumos negu įprastai. Nors ir trumpėja vakarai, o rytai tampa vis tamsesni, dieną kaitinanti saulė dar neleidžia pamiršti tos greit prabėgusios vasaros. 

Nepamirškime ir to, kad jau visai netrukus prasidės moliūgų, jaukumo ir spalvingų parkų sezonas. Dažnai šis sezonas būna lyg nauja pradžia, nes grįžus į mokslus ar darbus pradeda generuotis naujos idėjos, po truputį beldžiasi nauji projektai ar tiesiog užplūsta kūrybiškumo banga. 

Šio naujo sezono pradžiai labai stipriai rekomenduoju neužsidaryti namuose. Pasidžiaukime gyvybės pilnu rudeniu lauke, perkelkime savo namų ofisus į šiltas kavinukes bei priminkime sau, kad ruduo neprivalo būti niūrus namisėdų sezonas. Juk jis toks pilnas spalvų ir grožio!

Kad pasivaikščiojimai vėsa alsuojančioje gamtoje ar gelsvų lapų nuklotose gatvėse būtų malonesni, apžvelkime kokius šiltus, bet tuo pačiu ir elegantiškus derinius galėtumėme apgyvendinti savo spintoje šį sezoną. 

Pristatau jums tris skirtingus derinius, kuriuos paruošė stilistė Dominyka Sabina Sinkevich (@dosinkevich) iš kurių galite semtis įkvėpimo:

Klasika alsuojantis derinys

Šis derinys idealiai tinka tiek vakarienei su draugėmis, tiek verslo susitikimui dienos metu. 

Klasikinio silueto kelnes galėsite panaudoti dar daugelyje derinių, ypač jeigu jūsų spinta sudėliota kapsulės principu. Šalia jų – chanel stilistikos įkvėptas megztukas pagyvinantis derinį savo švelnia, jūrą primenančia spalva. Juodi aulinukai su platforma pridės elegantiškumo jūsų deriniui, bet tuo pačiu bus ir patogi aukštakulnių alternatyva. Šį klasika alsuojantį derinį apgaubs ilgas paltas su šiuo metų ypač madingu kirpimu žemintais pečiais. 

Patarimas renkantis paltą: atkreipkite dėmesį į sudėtį. Būtų puiku, kad joje vyrautų bent dalis vilnos, kuri suteiks daugiau šilumos ir kokybės jūsų drabužiui. 

Ir žinoma, labiausiai akį patraukiantys akcentai šiame derinyje – gilios tamsiai raudonos spalvos rankinė ir viską užbaigiantis elegancijos simbolis – perlų papuošalai.

Rudeniškų spalvų tango

Antrąjame derinyje vyrauja rudeniškos spalvos. Čia pagrindiniu akcentu tampa šį sezoną populiarios žalios spalvos megzta, aptemta palaidinė, kuri puikiai dera prie klasikinių kelnių aukštu liemeniu. Languotas, neutralios spalvos oversized švarkas tiesiog privalo būti jūsų spintoje, nes galėsite įnešti elegantiškumo bei oficialumo į dar daugelį derinių. Tokį derinį papildo neįmantrios formos rankinė bei prie kelnių derantis dirželis. 

Nepamirškite pabrėžti savo moteriškumo perlais. Tokiame derinyje užtenka perlų žiedo ir kuklaus kaklo papuošalo, kuris tiesiog alsuoja elegancija. 

Galbūt jums kyla klausimas ar loaferiai vis dar madingi? Tikrai taip! Apie šį modelį jau turėjote girdėti ir praėjusį sezoną. Jeigu turite įsigiję jau seniai, pats laikas juos traukti iš spintos, nes panašu, kad šio modelio batai dar nežada trauktis iš madingų derinių. Tik atkreipkite dėmesį, kad prie elegantiškesnio derinio reikėtų rinktis loaferius žema platforma, kurie neatrodys grubiai.

 

Elegancija plazdanti kasdienybė

Šis derinys įneš lengvos plazdančios elegancijos į jūsų kasdienybę. 

Vėlgi, pasirinkite vieną ryškesnį akcentą. Šiuo atveju puikiai tinka šių metų topas – atlasinis sijonas. Spalva rudeniška, tačiau tuo pačiu ir pakylėjanti nuotaiką. Ryškų sijoną apipinkite švelniomis spalvomis. Pasirinkus visiškai priešingos tekstūros viršutinę dalį – oversize megztinį, sukursite kontrastingą harmoniją jūsų derinyje. 

Prie šių drabužių puikiai tiks smėlio spalvos lietpaltis. Tai yra vienas iš drabužių, kuriuos taip pat tiesiog būtina turėti norint, kad jūsų kapsulės principo spinta kuo geriau funkcionuotų. Prie tokio derinio geriausia būtų rinktis balerinos modelio batus.

Įneškite į šį įvaizdį dar šiek tiek kontrasto pasirenkant griežtesnės formos kvadratinę rankinę, kurios aukso spalvos detalės puikiai dera su auksinės spalvos papuošalais, padabintais perlais. Derinio užbaigimui susisekite plaukus su sage į šiek tiek laisvą kuodą ir vuola, pasiruoškite komplimentų lavinai žygiuojant rudens pripildytomis gatvėmis!

 

Tikiuosi pasisėmėte idėjų ir pritaikysite bent keletą patarimų ir savo spintai.
Pamilkime rudenį iš naujo ir nepamirškime džiaugtis jo teikiamais malonumais. Juk šis ruduo toks pilnas grožio!
Nuoširdžiai,
Back to blog

Leave a comment